15 February 2010

Bila Wanita Umno Kota Belud Turun Padang? Wanita Umno Negeri???

Wanita Umno Johor dengan semboyan "Skuad Sayang" akan bekerjasama dengan JKM negeri itu di dalam usahanya untuk mengesan golongan wanita yang berpendapatan rendah untuk dihulurkan bantuan.

Sukad Sayang telah pun memulakan usaha tersebut dengan bantuan JKM dan setakat ini respons adalah amat menggalakkan. Tujuan program itu adalah untuk meluaskan rangkaian bantuan terhadap golongan wanita yang memerlukannya.

Dalam program yang berslogan "Jalinan Rakyat" Wanita Umno Johor pula akan turun padang dan membantu menyelesaikan segala permasalahan yang dihadapi oleh golongan wanita di negeri itu.

OKB bertanya? bagi wanita Umno Kota Belud ada program kah seumpama itu? atau mungkin hanya aktif apabila ada pilihanraya? atau ada pemelihan parti? Pada kebiasaannya, wanita Umno Kota Belud, hanya berbuat demikian untuk 2 prgram itu sahaja.

Rakyat sekarang bukan seperti 10 tahun yang lalu. Rakyat sekarang sudah mulai sedar, bahawa janji-janji manis semuanya kosong belaka. Pada PRU akan datang, tugas sukar bagi calon dan pemimpin parti menarik rakyat yang telah bosan ini.

No comments:

Blog Archive

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Labels