28 January 2011

Anwar dah jeling Normala

Akan berlaku kah peristiwa 13 tahun lalu? Semalam Anwar mula mengintai dan menjeling Normala.

Makrof selama makan malam itu tidak berganjak daripada kerusinya kerana Anwar "keep looking on Normala". Berjam-jam- Makrof duduk di kerusinya- sementara hadirin yang lain beberapa kali ke tandas untuk buang air kecil-namun makrof-hanya terpaku di kerusinya.

Meja Normala bertentangan dengan Anwar. Posisi mereka berhadapan- atas sebab itu- mata bertentang mata berlaku setiap masa.

Ada apa-apa kah Nuar?

Sebelum pengakhir majlis makan malam itu- Anwar sempat bergambar dengan Normala-Namun- Makrof menjadi perisai antara mereka berdua.

14 comments:

JKKKK Kota Sarang Semut said...

nizar pun dok jeling normala jgak...cnfirm lps ni anwar gaduh dgn nizar..lps tu nizar minta masuk UMNO!!!!

supra said...

ada2 ja cerita yg timbul dlm PRK ni. apapun, Normala yng jadi mangsa..

elia said...

Mungkin saja anuar tengah menilai sejauhmana karisma normala untuk menjadi seorang pemimpin.

elia said...

Atau pun Anuar tidak yakin dengan Normala. Tapi apapun Anuar mempunyai sebab berbuat demikian dan janganlah ini dijadikan isu.

samm said...

kalau ada pilihan raya pasti ada saja cerita yang timbul.

samm said...

apa pun, selamat berjaya kepada calon yang bertanding, semoga yang terbaik akan menang.

Mohd Ishak said...

Apa maksud ni ya?

Mohd Ishak said...

Maafkan saya kerana tidak 'get' apa yang ingin disampaikan.

Kamal said...

Aiks..ada2x ja cerita timbul.

Batresiah said...

Apa yang tersirat dalam kes ini?

mandau said...

Normala ni mcm dah jadi tarikan ramai pla..

Paquin said...

Hahahaha.. walaupun saya bukan penyokong PAS, rasa lucu jugalah dgr perkara ni.. Mcm taj logik langsung. hahhaa

Paquin said...

Apapun mmg tak dinafikan Normala memiliki wajah yang cantik:)

rebirth said...

haha.. bukan sahaja lelaki, perempuan pun kena berhati2 bila bersemuka dengan Anwar.

Blog Archive

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Labels