10 May 2015

Sabah Sokong Kepimpinan Najib

1. Jelas, kepimpinan Sabah tidak berbelah bahagi menyokong kepimpinan Dato Seri Najib Tun Razak, baik sebagai Presiden Umno akan tetapi juga sebagai Perdana Menteri.

2.Dalam satu majlis di Kota Belud, sempena perasmian Projek Perumahan Rakyat (PPR) di Kampong Pirasan, sokongan kepada Perdana Menteri, bukan sahaja dizahirkan oleh Ketua Menteri Sabah- Datuk Musa Haji Aman, akan tetapi para pemimpin Sabah lain, antaranya Datuk Salleh Tun Said, Datuk Rahman Dahalan dan Datuk Musbah Haji Jamli.

3. Akhir-akhir ini, Perdana Menteri berdepan dengan desakan daripada Mantan Perdana Menteri- Tun Dr Mahathir, agar Perdana Menteri ke-6 itu perlu meletakan jawatan ekoran berbagai kemelut yang melanda Perdana Menteri itu, khususnya isu 1MDB.

4. Isu 1MDB merupakan flatform berbagai pihak yang tidak menyokong Najib bagi mendesak beliau mengundurkan diri.

5. Sejak minggu lalu, beberapa pemimpin utama kerajaan, antaranya Timbalan Perdana Menteri, Menteri KKLW- Datuk Shafie Apdal, Ketua Pemuda Umno, Menteri Pertahanan, sudah bercakap "echo" desakan Tun Dr Mahathir agar DS Najib perlu menjawab dengan segera berkaitan 1MDB.

2 comments:

Miss Vee said...

This Is What Women Really Want !!
>>> KLIK HERE !! <<<

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI


Blog Archive

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Labels