5 March 2011

Adik Teoh Beng Hock kurang siuman

Kerja gila.. takkan DS Najib buat janji kepada keluarga Teoh Beng Hock bahawa Perdana Menteri boleh hidupkan semula Teoh Beng Hock!

Apa yang dikehendaki oleh adik Beng Hock, sehinggakan menuduh DS Najib hanya menanam Tebu dibibir.

RCI telah ditubuhkan-sepertimana kehendak keluarga TBH dan Peguamnya Karpal Singh serta Kerajaan Selangor, namun apabila RCI memulakan kerjanya-mereka menarik diri.

Sebenarnya keluarga Beng Hock, tidak mahu mengetahui punca kematian Beng Hock, kerana mungkin mereka telah tahu, bahawa punca kematian mendiang, adalah berpunca daripada mendiang sendiri.

Ingat, semasa siasatan awal inkues kematian Beng Hock, telah terbongkar tuntutan-tuntuan palsu yang ada kaitan dengan Beng Hock. Jangan lupa apabila perbuatan salah terbongkar, seseorang itu akan mengalami tekanan luar biasa. Jika di Jepun, adalah lumrah, sesiapa yang terbongkar penyelewengan seseorang itu, biasanya si pelaku berakhir dengan bunuh diri. Apa keadaan ini tidak boleh berlaku pada Beng Hock?

Postmortem, keterangan para doktor, konsisten bahawa punca kematian Beng Hock akibat daripada jatuh daripada tempat tinggi.

Keterangan doktor juga, bahawa semasa Beng Hock mendarat di Tingkat 5 Plaza Masalam, Shah Alam pada 16 Julai,2009, mendiang masih sedar, kerana tanda-tanda diperolehi pada tubuh mangsa semasa postmortem.

Mungkin keluarga Beng hock, yakin bahawa kematian Beng Hock bukan akibat daripada sesiapa, namun atas tindakan mendiang sendiri, atas sebab itu lah keluarga Beng Hock boikot RCI yang ditubuhkan oleh Yang Dipertuan Agong.

Teoh, 30, setiausaha politik anggota exco Selangor Ean Yong Hian Wah, ditemui mati pada 16 Julai 2009 di koridor tingkat lima Plaza Masalam, Shah Alam, Selangor selepas memberi kenyataan di pejabat Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) yang terletak di tingkat 14 bangunan itu.

1 comment:

ajai62 said...

Assalam Bro

Jangan dilayan cina ni. Dah betulah abang dia terjun bunuh diri. Salah siapa?

Blog Archive

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Labels